zonnebloemzaadjes

Kort na Pasen bezorgden we jullie een zakje met zonnebloemzaadjes, met een warme oproep om ze te laten groeien op een zichtbare plaats in je tuin. En we beloofden een mooie prijs voor de vijf deelnemers met de mooiste en hoogste zonnebloem Volg de wedstrijdfoto's op afbeeldingen zonnebloem

Intussen zijn we wel razend benieuwd hoe het met jullie zonnebloemen gesteld is. Zijn ze al goed gegroeid ? Is er al een begin van bloem ?

Laat het ons nu al weten en stuur ons al eens een foto (die telt nog niet voor de finale wedstrijd). We publiceren de beste inzendingen op onze website.

 

Inmiddels veel succes en dat het mooiste zonnetje moge winnen.

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer nieuws

Beste familie Joris,

Beste familie Joris, Landelijke Gilde Mielen heeft met droefheid het overlijden vernomen van uw echtgenoot, vader, grootvader en overgrootvader.

Programma 2022

Voorlopig programma

Beste vriend/vriendin van Landelijke Gilde Mielen,

Het nieuwe jaar is al drie weken oud. Dus hoog tijd om jou en je familie een boeiend en vooral gezond 2022 te wensen. Hopelijk kunnen we binnenkort weer volop genieten en samen boeiende activiteiten ondernemen. Zeker omdat we van 2022 een echt feestjaar willen maken….We kijken er echt naar uit !